Fogadó intézmény értékelése

Tanulóink a kiválóan végzett munka eredményeként a fogadó intézmény elismerő oklevelét is megkapták valamint az Europass oklevelet is előzetesen.
A videókhoz, úgy gondoljuk nem szükséges a kommentálás (csak a hangosítás némelyik videó esetén).

Require Flash player

BMW gyárlátogatásról tanulói szemmel

Munka után kisbusszal elvittek minket a lipcsei BMW-gyárba. Amikor megérkeztünk, már várt minket egy román nemzetiségű csoport és velük együtt vágtunk neki a gyárlátogatásnak. Beléptünk a csarnokba, ahol egy Martin nevű idegenvezető várt minket. A szabályok ismertetése után megkaptuk a látogatói kártyát, amivel megkülönböztettek a munkásoktól, egy vezeték nélküli rádióvevőt, amihez adtak egy fülhallgatót is, így hallhattuk, amit Martin mond a mikrofonba, valamint egy fehér, átlátszó munkavédelmi szemüveget. Ezután kezdetét vette a túra.

Tanulói élménybeszámoló

Már csak hármat kell aludnunk és megyünk haza. Gyorsan eltelt ez a három hét. A munka mindig változatos volt és egy kicsit belekóstoltunk, milyen idegen nyelvterületen dolgozni. A hétvégék a kirándulásról szóltak. Meglátogattuk Berlint, Drezdát és Lipcsét. Mind a három város lenyűgöző, jól ötvözték a világháborúból megmaradt, és a modern épületeket.