Ismét sikeres 2017-ben is az Erasmus+ pályázat

2017 évben is sikeresen pályázott intézményünk az Erasmus+ mobilitás külföldi – Schkeuditz (Lipcse) – szakmai gyakorlatra.

A sikeres pályázatot Dr. Cserháti-Ács Adrien, Kurdi László és Szabó László készítette.

Előzetesen 28 tanulónk jelentkezett külhoni szakmai gyakorlatra 2017.10.15-2017.11.04 között, a Lipcse melletti Schkeuditz-Gut-Wehlitz-i(GER) Vitalis GmbH fogadóintézmény keretein belül megvalósuló projektre.

Név Osztály Szakma
Száraz Elvíra 2/14.K Fodrász
Szebényi Dániel 2/14.K Fodrász
Berta Tibor 2/14.I Rendszergazda
Kovács Zsolt 2/14.I Rendszergazda
Link István 2/14.I Rendszergazda
Nemcsényi Gábor 2/14.I Rendszergazda
Nyilasi Gergő 2/14.I Rendszergazda
Tar Krisztián 2/14.I Rendszergazda
Nagy Ákos 2/14.I Rendszergazda
Ájpl Sándor 2/14.I Rendszergazda
Csorba László Csaba 2/14.I Rendszergazda
Farkas Szilveszter 2/14.I Rendszergazda
Franek Patrik Mihály 2/14.I Rendszergazda
Kovács Szabolcs 2/14.I Rendszergazda
Pfeifer Krisztián 2/14.I Rendszergazda
Tamás Csaba 11.T Faipari asztalos
Nagy Márk Deniel 11.T Faipari asztalos
Nagy Alex Dorián 11.T Faipari asztalos
Kovács Roland István 11.T Faipari asztalos
Kovács András 2/14.I Rendszergazda

One thought on “Ismét sikeres 2017-ben is az Erasmus+ pályázat”

  1. Tisztelt Szabó László Tanár Úr! Bocsánat,hogy így ismeretlenül megkerestem Önt. A fiam Nyilasi Gergő az Ön tanítványa. Tőle tudok az Erasmus-programrol, annak pályázati feltételekről. Elértem a honlapot is, igazából ott szerettem volna írni, de valahogy nem sikerült. Gondolom hallott róla már 7 éve élek és dolgozom Németországban. Gergő sajnos 14 éves kora óta a bátyjával él otthon. Amikor idejottem még gimnáziumba járt, nem lett volna jó ötlet kiszakitani az akkori iskolából, és nekem is tanulnom kellett, hogy majdan megteremtsem a feltételeket itt, hogy stabil legyen a helyzetem, és majd össze költözhessen velem. lassan 5 éve nálam már adottak a feltételek, már csak Gergore vártam. Ebben a programban látom azt, hogy ha sikerülne bekerülnie, akkor nagyban nonenek az esélyei egy majdani németországi munkavégzésre, és így végre együtt is lehetnénk. Már elkezdtem vele együtt az önéletrajz és motivációs levél elkészítését. ( Ha szükséges német nyelven is.) Nagyon szépen megkérem ha lehetséges támogassa Gergőt ebben. Az Ő motivációja, hogy kijuthasson, megismerje rendesen a német nyelvet, a kinti munkat, az embereket, és nem utolsósorban ha végzett, kijohessen és itt dolgozzon, és velem élhessen végre! Köszönöm ha támogatni tudja ebben. Köszönettel: Nyilasi Belane.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.